onderhoud en renovatie

oud kozijn met houtrotIn de loop der jaren zal er aan uw huis of bedrijfspand onderhoud gepleegd moeten worden. Het juiste onderhoud is een behoud voor uw pand. Of het nu gaat om het vervangen van een slot, een klemmende deur, een nieuwe betimmering of het vervangen van een raam of kozijn Aannemersbedrijf Stegink staat graag voor uw klaar.

Een goed onderhoud van uw pand, verhoogd de levensduur en marktwaarde en voorkomt dat u tegen onnodige kosten aanloopt. Aannemersbedrijf Stegink staat u graag terzijde en kan u een advies op maat geven waarin uw wensen naar voren komen.

Wilt u een stap verder gaan dan onderhoud? Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij al uw renovatieprojecten. Of het nu gaat om de vernieuwing van uw badkamer of keuken, de renovatie van een monumentaal woonhuis of een grondige opknapbeurt van het pand van uw bedrijf of instelling, Aannemersbedrijf Stegink staat graag voor u klaar.

Uiteraard ondersteunen wij u bij de diverse vergunningaanvragen. Wij kunnen zelfs dit traject volledig uit uw handen nemen. Zo kunt u zorgeloos samen met ons aan uw renovatieproject beginnen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.