profiel

Aannemersbedrijf Stegink is een traditioneel bouwbedrijf dat al sinds de 19e eeuw actief is in de bouw. Ons bedrijf is sinds die tijd gevestigd in de Basse, gelegen bij Steenwijk in de kop van Overijssel. Het bedrijf houdt zich met name bezig met nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen, maar heeft hiernaast ook vele projecten gerealiseerd voor bedrijven en overheid.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Noordelijke Vereniging Burgerlijke en Utiliteitsbouw. De NVBU is ontstaan in Drenthe/Noord-West Overijssel als organisatie van bouwbedrijven die zich willen doen vertegenwoordigen op gemeentelijk en op provinciaal niveau. Zo wordt overleg gevoerd met vertegenwoordigers van provincie en gemeenten in het werkgebied van de NVBU evenals met diverse andere overheids- en semi-overheidsinstellingen, bijvoorbeeld op gebied van milieu en opleidingen.

Bouwplannen?

Wij helpen u bij het realiseren van uw bouwplannen, waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen en situatie. Zo kunnen wij de gehele realisatie van uw bouwplannen uit handen nemen maar kan u er ook voor kiezen zelf mee te helpen bij het bouwen.

Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie? U kunt ons bellen voor een persoonlijk onderhoud, zodat wij op al uw vragen een antwoord kunnen geven.